Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa PDF online. Bogdan Cosa

Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Bogdan Cosa
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Romana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa PDF 📁

Dacă vrei cartea Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa:

Ilustratii de Ionut Robert Olaru Amuzant, instructiv si duios, Ziua in care Adam a devenit baiat bun este un basm contemporan care va ramane mult timp in inimile copiilor. Vacanta scolara e pe sfarsite, iar Adam, mezinul familiei Banana, are de scris o compunere despre ea – dar ce poti sa scrii despre o vara in care nu s-a intamplat nimic deosebit? In fata foilor albe de caiet, Adam descopera insa ceva cu adevarat surprinzator: o voce interioara. Ghidat de ea, baiatul trece cu bine printr-o multime de peripetii, pentru ca, la lasarea serii, sa se-ntoarca acasa cu o poveste de neuitat. Bogdan Cosa (n. 1989) este scriitor. A publicat trilogia Poker , romanul Cat de aproape sunt ploile reci si volumul de poeme O forma de adapost primara . A primit mai multe premii literare si a beneficiat de programele de rezidente pentru scriitori oferite de Hessischer Literaturrat (Germania), Pecsi Iroprogram (Ungaria), FILIT (Romania) si Fundatia pentru Poezie ȚMircea Dinescu" (Romania). Ionut Robert Olaru (n. 1983) crede ca totul in jurul nostru este poveste si transforma cuvintele in ilustratii minunat colorate. A mai transpus in imagini In cautarea inspiratiei, Praf de zane si Copacul de Ana Dragomir, Ploaia curcubeu, Spiridusii luminii si Iepurele Intelept si secretul povestilor de Andreea Iatagan.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Ziua in care Adam a devenit baiat bun – Bogdan Cosa in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Bogdan Cosa și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 26.25 lei din această librărie.

Lasă un comentariu