Zana din zaharnita – Katia Antonova PDF online. Katia Antonova

Zana din zaharnita – Katia Antonova PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Katia Antonova
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Zana din zaharnita – Katia Antonova iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Zana din zaharnita – Katia Antonova PDF 📁

Dacă vrei cartea Zana din zaharnita – Katia Antonova în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Zana din zaharnita – Katia Antonova:

Ilustratii de Mila Lozanova Sunt multe zane care nu sunt zane, ci niste fetite obisnuite. Sunt multe zane care sunt chiar enervante. Sunt multe zane care nu fac nimic asa cum trebuie. Nu, de rapt, nu sunt multe. Este una singura – se numeste Vanilia. Si din cauza ei chiar ca poate sa te doara capul – dar cel mai mult te doare burta – de ras! Vanilia crede despre ea insasi ca este multe lucruri (dar nu este), dar cu siguranta este cea mai amuzanta zana. Zana din zaharnita este incredibil de nostima, in niciun caz nu este o carte zaharisita pentru copii. Este despre o zana si despre un baiat pe nume Filip. Despre o prietenie ciudata si despre toate incurcaturile care pot sa iasa de aici. Despre o intamplare foarte obisnuita intr-un oras, despre ceva ce i se poate intampla oricarui copil. Este de ajuns ca un copil sa aiba Zana din zaharnita. In carte este un tort dezgustator, niste pantaloni care dispar, cateva scrisori nereusite pentru Mos Craciun si o multime de… zahar. Atentie! Cartea poate provoca ras neintrerupt copiilor cu simtul umorului! Katia Antonova este autoarea unor minunate povesti dintre care amintim: Povesti cu printese si alte aventuri extraordinare (2011) si Pestisorul (2013). In ultimii sapte ani, Katia Antonova a scris in special pentru copii. Este o romantica incorigibila si aduce putin cu un cavaler. Ii place sa lupte pentru cauze drepte si sa-si imagineze ca face lumea sa fie mai buna. Cu povestirile despre zana Vanilia, autoarea doreste sa va faca sa zambiti. Sa zambiti sincer, larg si mult timp. Mila Lozanova deseneaza de cand era copil si, dupa parerea ei, copiii sunt cei mai talentati artisti. De zece ani lucreaza ca director artistic intr-o agentie de publicitate si in ultimii sase ani a realizat in special ilustratii si se simte tot mai mult artista si mai putin director.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Zana din zaharnita – Katia Antonova pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Zana din zaharnita – Katia Antonova in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Katia Antonova și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 41.99 lei din această librărie.

Lasă un comentariu