Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc PDF online. Gheorghe Calamanciuc

Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Gheorghe Calamanciuc
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Romana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc PDF 📁

Dacă vrei cartea Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc:

Cartea cuprinde povestirile: Trandafirul, Mielutul, Melcul, Ciocarlia, Vantul si Baietelul cu cartea-n san, Si ultimul vis .A fost mentionata cu Premiul "Danaster" pentru proza al Fundatiei Culturale "Eco Art" din Iasi. Gheorghe Calamanciuc este un poet al sentimentelor umane, care deplange destinul vitreg al romanilorinstrainati din Bucovina, Tinutul Hertei, de unde-si trage radacinile. Printre volumele de poezie publicate se numara: Poemele repaosului (2001), Toamnele lui Adam (2004), Paradisuri ironice (2010), Singur, in 50 de poeme (2010), Tarziu, in 50 de poeme (2011), Alunecarea din vis (2012) s.a.Unele dintre cartile sale i-au adus premii importante, inclusiv: Premiul Uniunii Scriitorilor din Moldova (2008, pentru cartea Salvati capra lui Creanga ! ; 2012, pentru romanul Donjuan, in deriva ), Premiul pentru roman in cadrul Salonului International de Carte (2012, pentru Donjuan, in deriva ), Premiul "Danaster" pentru proza al Fundatiei Culturale "Eco Art" din Iasi (2013, pentru cartea Vise cu Dumnezeu ) si Premiul Bibliotecii Nationale pentru Copii "Ion Creanga" (2014, pentru cartea Teatru pentru copii ) in cadrul Salonului International de Carte pentru Copii si Tineret.Este Membru al Uniunii Sriitorilor din Moldova si al Uniunii Scriitorilor din Romania. Membru al Uniunii Oamenilor de Teatru din Moldova (UNITEM). Poetul Gheorghe Calamanciuc gaseste amanunte si detalii vii, impresionante, memorabile, care inalta obsesia personala la nivelul unei stari de suflet si de constiinta generale, fara vreo conditie sau raportare la varsta […] – Ion Ciocanu

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Vise cu Dumnezeu – Gheorghe Calamanciuc in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Gheorghe Calamanciuc și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 14.25 lei din această librărie.

Lasă un comentariu