Vartejul Vol.1+2 – James Clavell PDF online. James Clavell

Vartejul Vol.1+2 – James Clavell PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: James Clavell
Categorie: Beletristica / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Vartejul Vol.1+2 – James Clavell iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Vartejul Vol.1+2 – James Clavell PDF 📁

Dacă vrei cartea Vartejul Vol.1+2 – James Clavell în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Vartejul Vol.1+2 – James Clavell:

Vartejul – Volumul 1 + Volumul 2 Volumul 1 (800 pagini) Andrew Gavallan traieste in Scotia si conduce o companie de elicoptere care opereaza in Iran, in timpul monarhiei. Cand ayatollahul Khomeini vine la putere, Gavallan trebuie sa scoata pilotii, familiile acestora si elicopterele din tara ravasita de conflicte. Dar situatia se complica in conditiile luptei pentru putere cu proprietarul secret al companiei, Nobila Casa din Hong Kong. Eforturile pilotilor de a scapa constituie firul narativ principal, dar, ca de obicei in romanele lui Clavell, se intrepatrund vietile a numeroase personaje: indragostiti, spioni, fanatici, revolutionari, prieteni si tradatori. Britanici, finlandezi, americani si iranieni – cu totii sunt prinsi intr-un iures politic si religios. Clavell imortalizeaza ciocnirile socante dintre stilul de viata occidental si traditiile dure locale. Vartejul este un roman solid structurat, cu o intriga construita cu abilitate, bogat in detalii si foarte captivant. Clavell readuce la viata austeritatea si grandoarea unei tari stravechi. – San Francisco Chronicle James Clavell nu ofera doar o lectura antrenanta. Ne poarta in lumi pe care nu le cunosteam, stimuland, educand, ridicand intrebari, un paradis al detaliilor. – Washington Post Volumul 2 (656 pagini) Vartejul se desfasoara pe durata a trei saptamani, in Teheran, in februarie 1979, trei saptamani de fanatism, pasiune, sacrificii si tragedii, si spune povestea unei echipe de piloti profesionisti care ramane captiva intre revolutionari si comploturile fortelor internationale. Pilotilor li se cere sa fuga si sa se puna la adapost, insa doi dintre ei, ambii europeni, au sotii iraniene, iar dragostea pentru ele trece dincolo de nevoia de siguranta si de optiunile politice. Clavell manevreaza actiunea cu autoritatea increzatoare a unui maestru de ceremonii, stapanind perfect cateva fire narative si o formidabila galerie de personaje care evolueaza, toate, intr-un ritm alert. Pana la sfarsit, am ramas fara suflare, intr-o admiratie muta fata de profesionalismul sau deplin si pur. – Sunday Telegraph Cu o asemenea bogatie de fire narative, personaje, intrigi si atmosfera, cele aproape 1 500 de pagini abia daca sunt suficiente. Una dintre cele mai placute carti pe care le-am citit vreodata. – Daily Mail James Clavell (1921–1994) s-a nascut in Sydney, New South Wales, Australia. A fost scenarist, regizor, producator si romancier. Desi a scris scenariile unor filme foarte apreciate, printre care Musca , Marea evadare si Domnului profesor, cu dragoste , a devenit celebru datorita romanelor din Saga Asiei: S hogun, Tai-Pan, Gai-Jin, Nobila Casa, Changi si Vartejul.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Vartejul Vol.1+2 – James Clavell pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Vartejul Vol.1+2 – James Clavell in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului James Clavell și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 83.93 lei din această librărie.

Lasă un comentariu