V2 – Robert Harris PDF online. Robert Harris

V2 – Robert Harris PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Robert Harris
Categorie: Beletristica / Romane mitologice si istorice
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum V2 – Robert Harris iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc V2 – Robert Harris PDF 📁

Dacă vrei cartea V2 – Robert Harris în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf V2 – Robert Harris:

Rudi Graf a visat toata viata sa trimita rachete pe Luna, dar s-a trezit racolat in programul profesorului nazist Wernher von Braun, care lansa rachete V2 asupra Londrei. Mai mult inginer decat soldat, Graf face eforturi supraomenensti sa nu se abata de la linia partidului, pe masura ce SS-ul preia controlul operatiunilor. Cand printre militarii germani incep sa circule zvonuri despre un tradator, el intra direct pe lista scurta a suspectilor. La randul ei, Kay Caton-Walsh, o tanara agenta de informatii britanica, incearca sa duca o viata cat mai normala prin vicisitudinile razboiului. Dupa ce este surprinsa, impreuna cu amantul ei, ofiter de aviatie, de explozia unei rachete V2, Kay se ofera voluntara pentru o misiune in Belgia proaspat eliberata. Inarmate cu o rigla de calcul si cateva ecuatii, Kay si colegele ei spera sa localizeze si sa distruga bazele de lansare ale rachetelor nemtesti. Intre liniile miscatoare ale frontului, nu-i va fi usor sa distinga prietenul de dusman. Numarul englezilor ucisi in bombardamente nu inceteaza sa creasca, iar cele doua personaje centrale traiesc sub spectrul campaniei germane cu rachete V2, menita sa ingenuncheze Anglia. Sub loviturile destinului, traiectoriile lui Graf si Kay nu pot conduce decat la coliziune. Captivant… Harris aduce trecutul la viata schitand personalitati puternice si intrigi subtile. Un regal pentru pasionatii de fictiune istorica de calitate. – Publishers Weekly O capodopera de fictiune istorica… Romanul combina detalii tehnice fascinante cu drame personale care evidentiaza ambiguitatea conditiei umane de ambele parti ale frontului. – Booklist

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook V2 – Robert Harris pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea V2 – Robert Harris in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Robert Harris și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 34.93 lei din această librărie.

Lasă un comentariu