Unless You – Mona Issa PDF online. Mona Issa

Unless You – Mona Issa PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Mona Issa
Categorie: Beletristica / Carti pentru adolescenti, Young Adult
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Unless You – Mona Issa iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Unless You – Mona Issa PDF 📁

Dacă vrei cartea Unless You – Mona Issa în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Unless You – Mona Issa:

Dhalli Less e o catastrofa. Daca nu ramane fara bani, atunci ajunge intr-o ipostaza indecenta sau gata sa fie arestata.Se muta in New York si da peste Vayne Moore. Cand cei doi se intalnesc, scanteile dintre ei devin greu de ignorat. El isi propune s-o cucereasca, iar ea prefera sa viseze la printul iubit, Kevin D. Romanul de debut al autoarei Mona Issa aduce acea aroma jucausa, specifica unei comedii romantice si te va face sa-ti amintesti de iubirile adolescentine.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Unless You – Mona Issa pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Unless You – Mona Issa in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Mona Issa și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 28.29 lei din această librărie.

Lasă un comentariu