Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold PDF online. Kim Arnold

Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Kim Arnold
Categorie: Spiritualitate Ezoterism / Tarot
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold PDF 📁

Dacă vrei cartea Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold:

Tarotul este una dintre cele mai populare metode de ghicit din lume. Acesta poate oferi informatii, claritate si indrumare in toate aspectele vietii unei persoane, inclusiv relatii, cariera, finante, calatorii si sanatate. In aceasta carte, Kim Arnold, experta in Tarot, ii invata pe cititori cum sa descifreze semnificatia ascunsa a cartilor de Tarot si sa primeasca raspunsuri la cele mai apasatoare nelamuriri din viata lor. Ideal pentru cei care sunt pasionati de divinatie, aceasta carte te va invata: – semnificatia fiecarei carti din pachetul clasic Rider Waite; – diferitele moduri de a lucra cu cartile pentru a primi raspunsuri rapide sau detaliate la o intrebare; – cum sa corelezi semnificatiile cartilor si sa interpretezi intuitiv in timpul unei citiri; – cum sa-ti aplici cunostintele pe alte tipuri de pachete si sa il alegi pe cel potrivit tie; – cum sa citesti corect altora. O carte nepretuita – tot ceea ce ai nevoie pentru a citi cartile de la zero sau pentru a-ti aprofunda cunostintele de Tarot. De la etalari pana la semnificatiile cartilor, de la ponturi profesionale pana la studii de caz, inovatoarea in Tarot Kim Arnold iti arata cum. – Liz Dean, autor bestseller de Tarot Acest ghid introductiv in lumea fascinanta a Tarotului iti ofera toate detaliile pentru a interpreta cartile si te dirijeaza in procesul citirii pe cont propriu. – Psychic News

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Tarotul pe intelesul tuturor – Kim Arnold in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Kim Arnold și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 35.1 lei din această librărie.

Lasă un comentariu