Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore PDF online. David Barclay Moore

Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: David Barclay Moore
Categorie: Beletristica / Carti pentru adolescenti, Young Adult
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore PDF 📁

Dacă vrei cartea Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore:

Un adolescent din Harlem incearca sa ramana pe calea cea dreapta si sa isi vindece ranile sufletului cu ajutorul creativitatii. Este Ajunul Craciunului in Harlem, dar Lolly Rachpaul, in varsta de 12 ani, si mama lui nu se pregatesc de sarbatoare. Durerea provocata de uciderea fratelui mai mare al baiatului intr-o rafuiala dintre gastile de cartier este inca prea proaspata. Cand Yvonne, iubita mamei sale, ii daruieste doi saci imensi, plini cu caramizi Lego, Lolly simte ca viata lui capata sens. Daca pana atunci baiatul urmase cu rigurozitate instructiunile de asamblare de pe cutie, acum se vede silit sa isi puna mintea la contributie si sa dea frau liber imaginatiei. Hartuit, batut si jefuit de doi dintre derbedeii cartierului, pustiul se refugiaza in lumea fantastica a constructiilor Lego si incepe sa isi construiasca propriul oras. Proiectul nu e simplu, si, pe neasteptate, singuraticul Lolly capata un nedorit tovaras de munca. Experienta e naucitoare, dar, incetul cu incetul, baiatul invata ce inseamna prietenia si toleranta. In romanul sau de debut, Stelele de la picioarele noastre , David Barclay Moore izbuteste sa creioneze portretul deopotriva emotionant si credibil al unui copil care infrunta provocarile adolescentei, durerea si violenta intr-un mod cu totul original. Povestea potrivita, la momentul potrivit […]. Aceasta nu este o naratiune, ci o experienta in sine. Este romanul pe care il asteptam. – The New York Times O lectura furioasa si iute pe parcursul careia intalnim oameni incredibili, care ne vor ramane in suflet. David Barclay Moore este o voce noua si fascinanta a literaturii de azi. Cu siguranta vom mai auzi de el. – Jacqueline Woodson, autoarea romanului Brown Girl Dreaming Romanul Stelele de la picioarele noastre vorbeste despre povara lumii care apasa pe umerii unui copil si despre instrumentele creative necesare pentru a te elibera de aceasta uriasa presiune. M-am trezit tinand din toata inima cu Lolly, si la fel veti face si voi. – Jason Reynolds, autorul romanului Un drum lung pana jos Autorul debutant Moore realizeaza un portret realist si, uneori, brutal al vietii dure a tinerilor de culoare care traiesc la limita saraciei. In acelasi timp, scriitorul isi infuzeaza povestea cu speranta si pasiune, oferindu-i lui Lolly sansa de a-si gasi salvarea prin creativitate. – Publishers Weekly

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Stelele de la picioarele noastre – David Barclay Moore in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului David Barclay Moore și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 26.95 lei din această librărie.

Lasă un comentariu