Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich PDF online. Torsten Diedrich

Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Torsten Diedrich
Categorie: Biografii Memorii Jurnale / Memorii Jurnal
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich PDF 📁

Dacă vrei cartea Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich:

In Rusia, Batalia de la Stalingrad este inca considerata ca fiind decisiva in "Marele Razboi Patriotic". Armata Rosie a reusit pentru prima data o operatiune militara moderna majora. Stalingradul a aratat ca infrangerea Wehrmachtului este posibila. Si intr-adevar, victoria a adus o schimbare psihologica, a fost un punct de cotitura pentru cei implicati. De asemenea, a zguduit puterile Axei ca un intreg, lasand falii adanci in alianta lor. Pentru aliatii occidentali, precum si pentru popoarele oprimate ale Europei, Stalingradul a fost o dovada clara a infrangerii lui Hitler. Infrangerea a fost de fapt mai grava decat pare la prima vedere. In a doua jumatate a anului 1942, Reich-ul german, pe aproape toate teatrele de razboi, a predat initiativa strategica aliatilor. Daca Reich-ul isi pierduse deja capacitatea de a conduce ofensiva pe intregul Front de Est la sfarsitul anului 1941, ultima ofensiva majora din sectiunea sudica a Frontului de Est a esuat. Dupa caderea Stalingradului, doar recucerirea Harkovului in februarie/martie 1943 a reprezentat din nou un succes. Cu toate acestea, operatiunea "Zitadelle", ultima ofensiva majora a Wehrmachtului, in iulie 1943, pe Frontul de Est, a fost un esec.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Stalingrad 1942-1943 – Torsten Diedrich in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Torsten Diedrich și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 36.75 lei din această librărie.

Lasă un comentariu