Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels PDF online. Corinne Michaels

Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Corinne Michaels
Categorie: Beletristica / Literatura contemporana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels PDF 📁

Dacă vrei cartea Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels:

Un singur cuvant.Ramai. Era tot ce avea el de facut. In schimb, s-a urcat in acel autobuz si a plecat cu tot cu inima mea. M-a abandonat, lasandu-ma sa cred ca nu ii pasa. Si ca nu merit sa ii pese. Asta s-a intamplat acum saptesprezece ani.Am suferit teribil si m-am simtit mizerabil. Dar am mers mai departe. M-am casatorit. Am facut copii. Am cumparat o casa frumoasa, intr-un loc frumos. Am pornit o afacere care imi aduce satisfactie, alaturi de cea mai buna prietena a mea. Aveam tot ce imi puteam dori. Si apoi sotul meu m-a tradat, si am fost inca o data abandonata. Si inima mi-a fost din nou sfasiata. Singura, inglodata in datorii despre care habar nu am avut si cu doi baieti de crescut, nu am avut de ales si am fost nevoita sa ma intorc in Tennessee, in locul unde am refuzat atatia ani sa revin. El nu ar fi trebuit sa fie acolo. Ar fi trebuit sa fiu in siguranta in acel loc, la ferma parintilor mei. Si totusi, viata gaseste mereu moduri in care sa te surprinda. De data asta insa, rolurile sunt inversate. Decizia imi apartine. Exista o a doua sansa, dar nu stiu daca noi doi putem repara ceea ce a fost candva distrus…. O poveste de dragoste despre a doua sansa – tumultuoasa, evocatoare, sexy si exploziva. Povestea lui Presley si Zach va va patrunde adanc in inima. – Vilma’s Book Blog O combinatie superba de emotie, iubire, suferinta si speranta. Spune-mi ca ramai este memorabila si miscatoare. Corinne Michaels s-a intrecut pe sine. – New York Times

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Spune-mi ca ramai – Corinne Michaels in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Corinne Michaels și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 34.93 lei din această librărie.

Lasă un comentariu