Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein PDF online. Ricardo A. Rubinstein

Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Ricardo A. Rubinstein
Categorie: Dezvoltare Personala / Psihologie Practica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein PDF 📁

Dacă vrei cartea Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein:

Sportivi pe divan. O abordare psihodinamica Aceasta carte ne conduce intr‑un circuit impecabil si profund al tuturor aspectelor stiintifice ale sportului, luand in considerare implicatiile sale psihice si emotionale atat la nivelul sportivilor, cat si la cel al relatiilor acestora cu antrenorii, arbitrii, suporterii si publicul larg. La ambele niveluri poate aparea exprimarea unor aspecte inconstiente care pot, de asemenea, sa fie intelese, si pe care autorul le explica in aceasta carte si le ilustreaza cu nenumarate si relevante exemple din lumea sportului. Pornind de la cunoscuta zicala Mens sana in corpore sano, Ricardo Rubinstein prezinta cu deosebita pricepere influenta pe care mintea, cu toata complexitatea ei surprinzatoare, o are asupra realizarilor fizice ale jucatorilor si repercusiunile si ecourile acestui fapt in intreaga lume a sportului. Ricardo A. Rubinstein este psihiatru si psihanalist formator in cadrul Asociatiei Psihanalitice din Argentina. A publicat numeroase lucrari de psihanaliza aplicata la domeniul sportului si conduce Sportmind, un centru care ofera consultanta atletilor si echipelor de sportivi. Un jucator profesionist de tenis afirma ca, atunci cand are un adversar pe care il uraste, el isi elibereaza toata agresivitatea competitionala; insa, cand are sentimente prietenesti fata de un adversar, i se face mila de acesta sau il considera inferior si astfel ii este imposibil sa castige. Analizand situatia in profunzime, am aflat ca are un frate cu dizabilitati pe care l‑a ajutat mereu si pe care il iubeste foarte mult. Am presupus ca atunci cand se confrunta cu un egal (un frate), acest aspect al complexului fratern inconstient se reactiveaza si, drept urmare, il impiedica sa isi elibereze agresivitatea necesara pentru a castiga. – Ricardo A. Rubinstein Fotbalul permite adultului sa continue sa se joace si sa fie copil, Maradona fiind exemplul cel mai semnificativ. Pustii [din Argentina] jucau fotbal in mod spontan in padocuri, fara antrenori, spre deosebire de scolile englezesti. Acolo, in padocuri, fiind atat de multi jucatori intr‑un spatiu atat de limitat, singurul mod de a pastra mingea era cu ajutorul [driblingului lui Maradona, numit] gambeta. -Ricardo A. Rubinstein

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Sportivi pe divan – Ricardo A. Rubinstein in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Ricardo A. Rubinstein și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 9.97 lei din această librărie.

Lasă un comentariu