Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek PDF online. Drunvalo Melchizedek

Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Drunvalo Melchizedek
Categorie: Spiritualitate Ezoterism / Dezvoltare Spirituala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek PDF 📁

Dacă vrei cartea Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek:

Spatiul sacru al inimii – Calatorie catre marele mister in inima noastra Cu mult timp in urma, noi, oamenii, foloseam o forma de comunicare si simtire ce nu implica in niciun fel creierul. Ai avut intotdeauna acest loc in inima ta si este inca acolo si acum. A existat inainte de creatie si va exista chiar si dupa ce ultima stea isi va trimite in spatiu lumina stralucitoare. Maestrii mei mi-au cerut sa-ti amintesc cine esti cu adevarat. Esti mai mult decat o simpla fiinta umana, mult mai mult, caci in inima ta exista un loc sacru unde lumea poate fi literalmente refacuta prin co-creare constienta. Daca vrei cu adevarat liniste sufleteasca si daca vrei sa te intorci acasa, te invit in frumusetea propriei inimi. Odata ce ai intrat in lumina marelui intuneric, viata ti se va schimba: iti vei aminti cine esti cu adevarat si iti vei regasi scopul autentic.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Spatiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Drunvalo Melchizedek și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 15.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu