Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii PDF online.

Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor:
Categorie: Carti Pentru Copii / Carte Prescolara, Joc
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii PDF 📁

Dacă vrei cartea Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii:

Seria Ne jucam si invatam contine 4 cutii cu circa 440 de fise cartonate, laminate pe ambele parti cu tipar color, cu urmatorul continut: • Formarea cuvintelor; • Fise de ordonare (cifre, numere, operatii; actiuni – cine ce face; perechi – cauza-efect; grupari dupa caracteristici comune, figuri si corpuri geometrice, imagini asemanatoare – imagini opuse; stari si emotii s.a.). Cutia de fata contine 120 de fise (105 x 85 mm)cartonate, laminate pe ambele parti cu tipar color, cu urmatorul continut: • Gaseste perechea: CINE CUM SE SIMTE? STARI SI EMOTII • Gaseste imaginea opusa: OPOZITII • Gaseste imaginea asemanatoare: SIMILITUDINI • Gaseste perechea: POTRIVIREA Autori: Valentina Lungu, Corina Sargu, Nina Ciobanu, Nadejda Issa

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Set de fise I. Ne jucam si invatam. Gaseste perechea. Stari si emotii in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 75.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu