Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin PDF online. Alexandr Soljenitin

Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Alexandr Soljenitin
Categorie: Beletristica / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin PDF 📁

Dacă vrei cartea Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin:

Alexandr Soljenitin s-a nascut in 1918 la Kislodovsk. In 1945, pentru ca l-a criticat pe Stalin intr-o scrisoare personala, a fost condamnat la opt ani de detentie in lagare de munca. In 1962, in contextul destalinizarii, publica O zi din viata lui Ivan Denisovici , care il face cunoscut atat in URSS, cat si in Occident. Scrierile sale circula in samizdat si sunt traduse in mai multe limbi. In 1970 i se acorda Premiul Nobel pentru literatura, dar, de teama ca nu i se va permite intoarcerea in tara, refuza sa participe la ceremonia de la Stockholm. In 1973, apare in Franta (mai intai in rusa, apoi in traducere) Arhipelagul Gulag, carte care zguduie lumea intelectuala din Occident, iar in URSS ii aduce autorului acuzatia de tradare, arestarea si exilarea pe 13 februarie 1974. Traieste in Germania si Elvetia, inainte de a se muta in SUA, iar in 1994 revine in Rusia. Moare in 2008. Scriitorul periculos pentru regimul sovietic si autorul unor reflectii asupra revolutiei ca fenomen sunt doua ipostaze soljenitiene pe care le releva paginile de publicistica incluse in prezentul volum: un apel disperat – Sa nu traim in minciuna! – finalizat in chiar ziua arestarii lui Alexandr Soljenitin de catre autoritatile sovietice (si cu o zi inainte de a fi deportat), care indeamna la curaj civic in vremuri profund ostile; si doua articole care ofera o cheie de intelegere a sensului unor mari transformari istorice declansate odata cu revolutia rusa din februarie 1917.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Revolutie si minciuna – Alexandr Soljenitin in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Alexandr Soljenitin și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 15.6 lei din această librărie.

Lasă un comentariu