Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru PDF online. Stefan Masu, Ilie Dumitru

Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Stefan Masu, Ilie Dumitru
Categorie: Stiinte Umaniste / Istorie Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru PDF 📁

Dacă vrei cartea Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru:

Puterea economica in istoria lumii. Volumul 2: De la marele Razboi la Marea Criza si de la Marea Criza la un nou Mare Razboi. Un studiu geoeconomic, geoistoric, geopolitic si juridic. Volumul al doilea al ciclului Puterea economica in istoria lumii contine o cercetare multidisciplinara – economica, geoistorica, geopolitica si juridica – asupra perioadei 1914-1939, in care omenirea a cunoscut evolutii, tensiuni si conflicte de asemenea densitate si intensitate, incat au marcat definitiv istoria lumii, generand evenimente si prefaceri ale caror urmari si influente dainuie si astazi. In acest sfert de secol, lumea toata a fost zdruncinata de cea mai sangeroasa si mai distrugatoare conflagratie pe care o cunoscuse istoria de pana atunci, iar economia mondiala, cu ierarhiile puterii rasturnate dupa ,,Marele Razboi", a trecut prin experienta celei mai violente crize economice din intreaga istorie a omenirii. Lucrarea analizeaza atat lumea capitalista, ramasa, dupa Marele Razboi, prada dificultatilor economice si sociale, tensiunilor si conflictelor politice latente, cat si cealalta parte a lumii, Estul Europei, unde revolutia rusa marca o ruptura in sistemul capitalist mondial si aducea la putere soldati, muncitori si tarani, pentru a construi un regim nou si diferit – dictatura proletariatului.Dupa o punere fata in fata a celor doua sisteme economice si politice, fundamental diferite, opuse doctrinar si rivale din punct de vedere politic, o parte importanta a cartii prezinta si noile tipuri de regimuri politice dictatoriale din partea capitalista a lumii (fascismul si nazismul), precum si noul tip de economie si de conducere economica, si anume dirijismul economic, in care se regasesc fenomene de protectionism, interventionism statal si centralism, asemanatoare celor din economia socialista.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Puterea economica in istoria lumii. Vol.2 – Stefan Masu, Ilie Dumitru in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Stefan Masu, Ilie Dumitru și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 85.02 lei din această librărie.

Lasă un comentariu