Provocarea stoica – William B. Irvine PDF online. William B. Irvine

Provocarea stoica – William B. Irvine PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: William B. Irvine
Categorie: Stiinte Umaniste / Filosofie Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Provocarea stoica – William B. Irvine iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Provocarea stoica – William B. Irvine PDF 📁

Dacă vrei cartea Provocarea stoica – William B. Irvine în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Provocarea stoica – William B. Irvine:

Provocarea stoica. Dobandeste calm, putere si rezilienta Alcatuit din patru parti, "Fata in fata cu provocarile vietii", "Psihologia piedicilor", "Teste stoice" si "Cum sa duci o viata stoica", volumul Provocarea stoica. Dobandeste calm, putere si rezilienta transpune in viata moderna principiile filosofiei stoice antice, invatandu-ne – printr-o serie de exercitii concrete – cum sa depasim incercarile vietii, si mai mult decat atat, cum sa transformam obstacolele care ne apar in cale in adevarate provocari stoice. Printre exercitii se numara strategia testului stoic, regula de cinci secunde sau antrenamentul de intarire. Sunt un stoic practicant, in sensul ca am decis sa-mi duc existenta in secolul al XXI-lea, urmand strategii de viata concepute acum doua mii de ani de filosofii stoici Marcus Aurelius, Seneca si Epictet – printre altii. Si nu sunt singurul care a facut aceasta alegere. Tot mai multi oameni au inteles ca le lipseste ceea ce filosofii antici ar fi numit o filosofie de viata. O astfel de filosofie arata ce merita sa ai in viata si ofera o strategie de obtinere a acestor lucruri importante. – afirma William B. Irvine in "Introducerea" cartii sale.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Provocarea stoica – William B. Irvine pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Provocarea stoica – William B. Irvine in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului William B. Irvine și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 24.96 lei din această librărie.

Lasă un comentariu