Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov PDF online. Varlam Salamov

Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Varlam Salamov
Categorie: Beletristica / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov PDF 📁

Dacă vrei cartea Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov:

Una dintre cele mai rascolitoare epopei ale secolului XX Editia de fata, in doua volume, reprezinta traducerea integrala a celor sase cicluri ale Povestirilor din Kolima de Varlam Salamov. In Povestiri din Kolima apar oameni fara biografie, fara trecut si fara viitor. Prezentul lor seamana oare cu cel al unei fiare sau este prezentul unui om?… Autorul Povestirilor din Kolima socoteste ca lagarul este o experienta negativa pentru om, din primul pana in ultimul ceas. Omul nu trebuie sa stie, nici macar sa auda de el. Nici un om nu devine mai bun sau mai puternic dupa lagar. Lagarul este o experienta negativa, o scoala negativa, inseamna decadere morala pentru toti – pentru sefi si detinuti, pentru soldatii din escorta si pentru spectatori, pentru trecatori si cititorii de beletristica. – Varlam Salamov Fiecare povestire din volumul lui Salamov isi are propriile nuante tematice si stilistice, dar ca intreg ele reprezinta ceva rar in literatura moderna: portretul unei personalitati impresionante, deloc usor de descifrat. Tonul lui Salamov se apropie de resemnare, fara ca naratorul sa fie vreodata impacat cu realitatile care-l inspira. In Povestiri din Kolima , Salamov isi tine in frau latura artistica, asa cum a facut-o si in vremea cand era detinut. El nu-si lasa marile adevaruri in seama retoricii sau in voia emotiilor; singurul lui scop este exactitatea. – The New York Review of Books Varlam Salamov este un cronicar al lucrurilor despre a caror existenta oamenii n-ar trebui sa stie. – The Guardian Realitatile care au inspirat Povestirile din Kolima sunt impresionante, iar talentul lui Salamov face din ele o lectura devastatoare. – The Sunday Times Traducere din limba rusa de Ana‑Maria Brezuleanu si Magda Achim.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Povestiri din Kolima Vol.1 – Varlam Salamov in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Varlam Salamov și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 50.66 lei din această librărie.

Lasă un comentariu