Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului PDF online. * * *

Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: * * *
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului PDF 📁

Dacă vrei cartea Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului:

Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului. Text adaptat dupa Hans Christian Andersen Seria Citim cu litere mari se adreseaza copiilor care au invatat literele de tipar si doresc sa exerseze cititul activ. textele alese sunt povesti clasice bine-cunoscute, adaptate categoriei de varsta 5-7 ani si ilustrate abundent. Fiecare text are aproximativ 500 de cuvinte si este insotit de cateva pagini cu activitati distractive (colorare, desenare prin unirea punctelor), dar si de intrebari privind continutul textului, cu spatii de scriere.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Povesti. Citim cu litere mari. Hainele cele noi ale imparatului in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului * * * și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 7.8 lei din această librărie.

Lasă un comentariu