Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson PDF online. Huginn Thor Gretarsson

Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Huginn Thor Gretarsson
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson PDF 📁

Dacă vrei cartea Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson:

O amuzanta poveste islandeza pe placul celor mici, apreciata de parinti si bunici! A fost odata un iepure, nici destept, nici prea istet, care un morcov a gasit, bun de rontait. Morcovul insa, ingenios, ca sa nu fie mancat, pe iepure l-a induplecat, de lacomia lui a profitat, si intr-o cursa lunga l-a antrenat… Ilustratii deBrad D. Nault.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Povestea iepurelui pofticios – Huginn Thor Gretarsson in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Huginn Thor Gretarsson și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 23.75 lei din această librărie.

Lasă un comentariu