Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan PDF online. Lavinia Trifan

Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Lavinia Trifan
Categorie: Carti Pentru Copii / Practic Pentru Copii
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan PDF 📁

Dacă vrei cartea Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan:

Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – cu Micul Catel de Usturoi Cartea de colorat cu rime Portia de culoare fructe si legume ii va incanta pe copiii cu varsta intre 3-5 ani si ii va face sa-si dea frau liber imaginatiei si laturii artistice. Desenand aceasta carte impreuna cu eroul preferat, Micul Catel de Usturoi, copiii se vor relaxa si isi vor dezvolta creativitatea si concentrarea. Dupa cum se stie, o portie buna de fructe si legume este intotdeauna bine-venita. Dar este si mai bine cand vine la pachet cu o portie, tot atat de buna, de …. Culoare!Pregatiti-va creioanele! Va asteapta 22 de pagini de colorat cu personaje fructe si legume simpatice din cartea Poftiti la bal , insotite de versuri scurte si amuzante pentru toti.Coloreaza pe saturate! Lavinia Trifan, ilustrator si autor al aventurilor micului Catel de Usturoi din cartea ”Poftiti la Bal” si a jocului „Poftiti la joaca!”, citea o multime de povesti in copilarie, iar aventura sa ca autor a inceput devreme, in studentie. De asemenea, Lavinia Trifan a dat viata personajelor Ema si Eric din seria autoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Portia de culoare fructe si legume. Carte de colorat cu rime – Lavinia Trifan in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Lavinia Trifan și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 10.5 lei din această librărie.

Lasă un comentariu