Pogoara-te, Moise – William Faulkner PDF online. William Faulkner

Pogoara-te, Moise – William Faulkner PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: William Faulkner
Categorie: Beletristica / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Pogoara-te, Moise – William Faulkner iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Pogoara-te, Moise – William Faulkner PDF 📁

Dacă vrei cartea Pogoara-te, Moise – William Faulkner în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Pogoara-te, Moise – William Faulkner:

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatura Gandite de autor astfel incat in ansamblul lor sa alcatuiasca un roman, povestirile din Pogoara-te, Moise urmaresc arborele genealogic stufos al familiei McCaslin prin prisma cate unui personaj dintr-o generatie sau alta. Cu stilul sau inconfundabil si rafinamentul lui stilistic, fara sa tina cont de cronologia clasica, Faulkner alterneaza pe parcursul acestor proze atat perspectivele din care povesteste, vizand plurivalentele relatiilor dintre albi si negri, cat si, trecand de la farsa la cele mai mari profunzimi, cheia discursurilor, zugravind astfel complexitatea naturii si a vietii umane. Cele mai bune parti din carte nu se ocupa direct de soarta negrilor, ci de conditia spirituala a albilor in mainile carora se afla acea soarta. Experienta prin care i se dezvolta lui Isaac McCaslin sensibilitatea morala reprezinta un soi de compendiu al celor mai mari sentimente romantice si transcedentale ale Americii. – Lionel Trilling Este cel mai mare scriitor pe care ni l-a dat Sudul… Prin toata preocuparea lui pentru Sud, Faulkner a cautat de fapt sa dezvaluie natura umana. Asa ca trebuie sa revenim la el pentru acea continuitate a moralitatii care e responsabila de maretia clasicilor nostri. – Ralph Ellison CUPRINS: • A fost • Focul si vatra • Pantalone in negru • Batranii • Ursul • Pogoara-te, Moise

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Pogoara-te, Moise – William Faulkner pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Pogoara-te, Moise – William Faulkner in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului William Faulkner și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 28.5 lei din această librărie.

Lasă un comentariu