Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter PDF online. Claudia Ritter

Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Claudia Ritter
Categorie: Sanatate / Terapii Alternative
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter PDF 📁

Dacă vrei cartea Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter:

Plante medicinale cu efect antiviral. Metode naturale de preventie. Tratarea infectiilor. Intarirea sistemului imunitar Plante medicinale impotriva virusurilor? Desigur! Leurda, trandafir de stanca, echinaceea, ghimbir ori curcuma – medicina naturista ofera o multitudine de plante medicinale, condimente si ierburi salbatice care va vor proteja de virusuri si va vor intari sistemul imunitar – totul cu blandete si fara reactii adverse. Claudia Ritter, experta in medicina naturista, realizeaza in cartea sa o descriere amanuntita a 20 de plante si a proprietatilor lor curative. In cele aproximativ 100 de retete ea prezinta metodele corecte de pregatire a ceaiurilor, tincturilor si a altor tratamente cu plante medicinale antivirale, precum menta, melisa, ceapa si multe altele.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Plante medicinale cu efect antiviral – Claudia Ritter in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Claudia Ritter și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 22.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu