Pactul – Elle Kennedy PDF online. Elle Kennedy

Pactul – Elle Kennedy PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Elle Kennedy
Categorie: Beletristica / Literatura contemporana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Pactul – Elle Kennedy iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Pactul – Elle Kennedy PDF 📁

Dacă vrei cartea Pactul – Elle Kennedy în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Pactul – Elle Kennedy:

P actul – Volumul I din seria Off-Campus Ea e pe cale sa incheie un pact cu baiatul cel rau…In sfarsit, Hannah Wells a gasit pe cineva de care se simte atrasa. Desi de obicei e sigura pe sine, la capitolul sex si seductie are multe probleme, provocate de un incident dureros din trecutul ei. Daca vrea cu adevarat sa atraga atentia tanarului pe care il place, Hannah va trebui sa isi invinga nesiguranta si sa il faca sa o observe… chiar daca asta inseamna sa il mediteze pe capitanul echipei de hochei a universitatii – un tip enervant si increzut -, in schimbul unei intalniri aranjate. … si va fi o experienta ametitoare. Cea mai arzatoare dorinta a lui Garrett Graham este sa joace hochei in liga profesionistilor, dupa ce termina facultatea. Dar o nota catastrofala obtinuta la un examen ameninta sa zadarniceasca visul pentru care a muncit atat de mult. Prin urmare, daca pentru a-si asigura locul in echipa trebuie sa ajute o fata sa starneasca gelozia altuia, nimic nu ii va sta in cale. Insa un sarut neasteptat duce la cea mai nebuneasca partida de sex din viata lor. Acum trebuie sa o convinga pe Hannah ca pe el il doreste. Din seria Off-Campus fac parte volumele: • Volumul 1: Pactul • Volumul 2: Greseala • Volumul 3: Adevarul • Volumul 4: Scopul

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Pactul – Elle Kennedy pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Pactul – Elle Kennedy in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Elle Kennedy și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 34.23 lei din această librărie.

Lasă un comentariu