O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft PDF online. Robert F. Taft

O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Robert F. Taft
Categorie: Religie / Carte Ortodoxa
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft PDF 📁

Dacă vrei cartea O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft:

O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Volumul 2: Transferul darurilor si celelalte rituri preanaforale. Partea 1: Intrarea cea Mare Robert F. Taft, S.J., s-a nascut la 9 ianuarie 1932 in Providence, SUA. In anu11970 si-a sustinut doctoratul in domeniul studiilor crestine orientale la Institutul Pontifical Oriental din Roma, sub conducerea lui Juan Mateos, S.J. Ulterior, a urmat studii postdoctorale de filologie orientala la Universitatea din Louvain. Incepand cu anul 1970 si pana in 2007 a fost profesor de liturgica orientala la acelasi Institut. La sfarsitul anului 2011, inaintea aniversarii varstei de 80 de ani, s-a retras pe meleagurile natale, in Statele Unite. Studiile sale academice numeroase, incluzand aproximativ 900 de titluri, dintre care peste 20 de carti, au fost traduse in numeroase limbi, printre care se numara limbile araba, armeana, bulgara, catalana, ceha, olandeza, franceza, germana, greaca, italiana, portugheza, romana, rusa, sarba, slovaca, spaniola, ucraineana etc. Dintre acestea, un loc central este ocupat de monumentala Istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur , din care face parte si acest volum. De-a lungul anilor a primit numeroase distinctii academice si eclesiale. Pentru eforturile depuse in vederea revigorarii vietii liturgice, in anul 1998 a fost hirotesit arhimandrit mitrofor de catre Biserica Greco-Catolica Ucraineana si, pentru contributia sa la ecumenism, in anul 1999 a primit privilegiul de a purta o a doua cruce pectorala din partea episcopului ortodox ucrainean Vsevolod de Scopelos, aflat sub jurisdictia Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea O istorie a Liturghiei Sfantului Ioan Gura de Aur. Vol.2 – Robert F. Taft in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Robert F. Taft și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 26.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu