Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe PDF online. Jim Pipe

Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Jim Pipe
Categorie: Carti Pentru Copii / Atlase, enciclopedii copii
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe PDF 📁

Dacă vrei cartea Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe:

Multi oameni isi petrec o treime din viata dormind – aproximativ 25 de ani sau mai mult! Somnul este esential pentru sanatate si fericire, dar nimeni nu stie exact de ce dormim sau de ce avem vise stranii. Citeste in continuare despre modul ciudat in care dorm animalele, despre beneficiile somnului si ce se intampla daca nu dormim destul. Super-pont de la Experti: • Daca avem mult tesut moale in gat sau in nas, atunci putem sforai, in general, barbatii sforaie mai mult decat femeile, deoarece au cai respiratorii mai inguste. • Pestele de recif Halichoeres bivittatus este animalul cu cel mai profund somn din lume. El poate fi luat in mana si adus aproape de suprafata apei fara sa se trezeasca din somn. • Leonardo da Vinci dormea in fiecare zi numai doua ore, pe care le impartea in mai multe reprize. • Un somn odihnitor inainte de un examen iti poate imbunatati gandirea. Ilustratii deMark Bergin

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Nu ai vrea sa traiesti fara: Somn! – Jim Pipe in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Jim Pipe și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 17.43 lei din această librărie.

Lasă un comentariu