Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea PDF online. Dumitra Radu, Alina Pertea

Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Dumitra Radu, Alina Pertea
Categorie: Manuale Carte Scolara / Culegeri Auxiliare
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea PDF 📁

Dacă vrei cartea Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea:

Muzica si miscare, clasa a II-a , aparut la editura Aramis, este semnat de autoarele Dumitra Radu, Alina Pertea si Mihaela Ada Radu, cadre didactice cu o experienta bogata atat la catedra, cat si in elaborarea de manuale si auxiliare pentru ciclul primar. Manualul, care respecta intru totul programa scolara, este atragator pentru copii atat prin cantecele, imaginile si jocurile de miscare prezentate, cat si prin varietatea cerintelor. Intre paginile manualului se afla cantece din folclorul copiilor, dar si melodii din repertoriul modern, indragite de copii. Toate aceste melodii se regasesc si audio in formatul digital al manualului. Acesta din urma este o completare utila a formatului tiparit, care da posibilitatea elevilor de a exersa cunostintele dobandite in orele de curs. Manualul constituie un material pretios atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice. Desi clasa a II-a reprezinta perioada de prenotatie, portativele din manual ajuta la familiarizarea elevilor cu elementele notatiei muzicale, contribuind astfel la intelegerea si asimilarea facila a teoriei muzicale din clasele care vor urma. Suportul pentru intelegerea liniei melodice este realizat cu ajutorul scarii muzicale. Varietatea exercitiilor si a modalitatilor de evaluare face mai placuta parcurgerea acestui suport de invatare si antreneaza elevii in formarea si dezvoltarea tuturor competentelor prevazute in programa scolara.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Muzica si miscare – Clasa 2 – Manual – Dumitra Radu, Alina Pertea in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Dumitra Radu, Alina Pertea și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 24.49 lei din această librărie.

Lasă un comentariu