Muc cel mic – Wilhelm Hauff PDF online. Wilhelm Hauff

Muc cel mic – Wilhelm Hauff PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Wilhelm Hauff
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Muc cel mic – Wilhelm Hauff iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Muc cel mic – Wilhelm Hauff PDF 📁

Dacă vrei cartea Muc cel mic – Wilhelm Hauff în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Muc cel mic – Wilhelm Hauff:

Muc cel mic, cel mai mare om de isprava din Niceea Muc cel mic e o aparitie tare caraghioasa: are un trup mititel si plapand, un ditamai capul impodobit cu-n turban si mai mare, e incaltat cu niste papuci nemaivazut de mari, iar infipt la brau poarta un hanger lung – atat de lung, ca nu stii sigur daca Muc atarna de hanger sau hangerul de Muc. Toti copiii de pe strada alearga in urma mititelului, rad de el si-l batjocoresc plini de cruzime. Asta pana cand ii afla nemaipomenita poveste de viata. Se vede treaba ca Muc cel mic e cu-adevarat un om vrednic de lauda! Aceasta editie Arthur retro reproduce fidel editia originala aparuta la Editura Ion Creanga in anul 1988.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Muc cel mic – Wilhelm Hauff pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Muc cel mic – Wilhelm Hauff in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Wilhelm Hauff și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 28.79 lei din această librărie.

Lasă un comentariu