Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe PDF online. Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe

Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe PDF 📁

Dacă vrei cartea Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe:

Al patrulea volum din seria Micutul Nicolas Nicolas se reintalneste cu toata gasca de prieteni dragi inimii lui, alcatuita din indivizi cu personalitati puternice: Aristide, Gil, Rufus, Eusebiu, Lothar, Maxentiu, Ioachim – ba chiar si Achim, asa nesuferit cum este el, ca preferat al doamnei invatatoare. Vor invata cu totii, impreuna, lectiile pasionante ale vietii, incepand cu cea mai insemnata: degeaba incerci sa fii primul din clasa daca nu porti ochelari! Insa… exista cineva care-i face sa fie timizi si confuzi. Si anume Maria-Edwina Frunzaverde, mica vecina a lui Nicolas, roza toata, cu parul galben, ochi albastri, o rochie din acelasi material ca draperiile din sufragerie, si care-i tare de tot, chiar daca-i fata! – Rene Goscinny Ilustratii deJean-Jacques Sempe. Traducere din limba franceza deRaluca Dinca.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Micutul Nicolas si prietenii lui – Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 28.79 lei din această librărie.

Lasă un comentariu