Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery PDF online. Antoine de Saint-Exupery

Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Antoine de Saint-Exupery
Categorie: Carti Pentru Copii / Carti 3D
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery PDF 📁

Dacă vrei cartea Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery:

O minunata editie pop-up cu ilustratii mobile si pline de viata. Cartea are textul original, integral si ilustratiile autorului. Un cadou deosebit pentru cei mici! Micul print apare acum si in editie pop-up! De 67 de ani, Micul print v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat intreaga planeta. Un gen aparte, fiind in acelasi timp si poveste poetico-filosofica si mit initiatic, cartea ne aduce in prim-plan valorile umane, responsabilitate si legatura intre oameni, toleranta si spirit de aventura. Este un titlu accesibil tuturor categoriilor de varsta, o poveste simpla si fermecatoare, spusa intr-un limbaj simplu, dar plin de poezie. O poveste incantatoare despre copilarie, singuratate si prietenie. Prezenta editie pop-up, in care aproape toate ilustratiile sunt in relief, este cadoul ideal pentru copiii de toate varstele care il indragesc pe Micul print , dar si pentru cei care de-abia acum au sansa sa il descopere. Traducere din limba franceza deIleana Cantuniari.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Micul print. Editie pop-up – Antoine de Saint-Exupery in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Antoine de Saint-Exupery și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 105.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu