Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen PDF online. Abigail Hing Wen

Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Abigail Hing Wen
Categorie: Beletristica / Carti pentru adolescenti, Young Adult
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen PDF 📁

Dacă vrei cartea Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen:

Vara lui Ever Wong ia o turnura neasteptata atunci cand este trimisa de parinti in Taiwan, sa invete mandarina alaturi de adolescenti din toata America. Printre acestia se afla si Rick Woo, fostul copil-minune deja intrat la Yale, etalonul dupa care Ever a fost judecata toata viata de catre parintii ei. In locul unui program educational strict, asa cum se astepta sa fie tabara din Taiwan, Ever gaseste acolo Loveboat – locul in care adolescentii prefera sa danseze in club, in loc sa studieze caligrafia, si sa bea sake indoit cu sange de sarpe, in loc sa faca turul templelor sfinte. Libera pentru prima data in viata, Ever isi pune in cap sa incalce toate regulile superstricte ale parintilor ei. Dar pana unde va merge pana sa i se franga inima? Surprinzatoare, originala si inteligenta. O avalansa de rebeliune si romantism. – Sephanie Garber, autoarea seriei Caraval Loveboat, Taipei este o radiografie sincera si explicita a primei iubiri, a obligatiilor familiale si a acelui limbo straniu dintre liceu si facultate, in care nu prea stim cine suntem si deci ni se poate intampla orice. O poveste unica, spusa de o voce incantatoare si autentica. – Sabaa Tahir, autoarea seriei Elias si spioana Carturarilor Loveboat, Taipei este o combinatie savuroasa dintre Crazy Rich Asians si un roman de Jane Austen, o comedie de moravuri proaspata, amuzanta, emotionanta si care da dependenta. Este o poveste despre gasirea locului potrivit si a oamenilor alaturi de care ti-e bine, cand te astepti cel mai putin. – Kelly Loy Bilbert, autoarea finalistei Morris Award Conviction De la oua in ceai la sake cu sange de sarpe, energia Taipei-ului pe timp de vara este un fundal de milioane pentru acest debut entuziast despre o tanara dansatoare americana care gaseste iubirea si libertatea explorandu-si originile taiwaneze. – Publishers Weekly Loveboat, Taipei este o lectura superba, iar eu simt ca inca pastrez ecourile ei in suflet. Are multe de spus despre ce inseamna sa fii copil de imigranti, despre gen si sexualitate si despre identitate, dar si despre locul in care te simti acasa. Cautarea de sine a lui Ever, cu identitatile ei care se intersecteaza intr-o lume care doreste sa o defineasca, este superb construita. Anne Ursu, autoarea The Lost Boy , aflata pe lista lunga pentru National Book Award. Un debut amuzant si plin de emotie, care poarta cititorii intr-un montagne russe de romantism si auto-explorare. – Kirkus Reviews Vara lui Ever (devine) o vara de iubire, nazbatii si constientizare, pe care nu o va uita curand… (dar) Dezvoltarea lui Ever, sub presiunea asteptarilor familiei si in ciuda inimii frante, este cea cu care vor rezona cititorii de pretutindeni. – Booklist Proaspata si incantatoare! Cititorii de YA vor adora amestecul de romantism, sfidare, aventura, cultura si prietenie. – School Library Journal

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Loveboat, Taipei – Abigail Hing Wen in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Abigail Hing Wen și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 35.1 lei din această librărie.

Lasă un comentariu