Limbajul trupului – David Cohen PDF online. David Cohen

Limbajul trupului – David Cohen PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: David Cohen
Categorie: Dezvoltare Personala / Psihologie Practica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Limbajul trupului – David Cohen iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Limbajul trupului – David Cohen PDF 📁

Dacă vrei cartea Limbajul trupului – David Cohen în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Limbajul trupului – David Cohen:

Noi, mandri stapani ai planetei Pamant, facem minuni de duplicitate. Asa ca avem nevoie de ajutor pentru a putea intelege cam ce gandeste cineva cu adevarat, dar nu spune, din prea multa politete, deruta, desteptaciune sau din dorinta de a ne manipula. Oamenii se deosebesc intre ei prin gradul de intelegere al limbajului trupului.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Limbajul trupului – David Cohen pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Limbajul trupului – David Cohen in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului David Cohen și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 15.75 lei din această librărie.

Lasă un comentariu