Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin PDF online. Adrian Ienin

Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Adrian Ienin
Categorie: Sanatate / Medicina Pentru Toti
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin PDF 📁

Dacă vrei cartea Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin:

Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta! Intr-o lume din ce in ce mai bolnava, este responsabilitatea ta sa te informezi mereu despre ce inseamna o viata sanatoasa, pentru ca de sanatate depinde intreaga ta viata. Informatia este importanta, dar ea singura nu a facut pe nimeni mai sanatos, de aceea cartea nu este plina doar cu informatii pretioase, ci si cu exercitii practice care te ajuta sa implementezi ceea ce ai ajuns sa afli. Sa gatesti sanatos ti se pare complicat? Ai inceput sa faci sport, dar ai renuntat dupa primele antrenamente? Ai vrea sa duci un stil de viata sanatos, dar nu ai timp? Ai incercat diverse diete, dar te-ai ingrasat la loc? Daca iti suna cunoscut, atunci aceasta carte este pentru tine! Despre toate acestea si multe altele vei afla in Jurnalul unui om sanatos , o carte despre principii si antrenamentul pentru un stil de viata sanatos. Un jurnal care te ajuta sa creezi si sa implementezi obiceiuri sanatoase pentru o viata plina de energie si vitalitate! Adrian Ienin este farmacist naturopat, consultant in nutritie si sanatate, autor, antreprenor.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Jurnalul unui om sanatos – Adrian Ienin in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Adrian Ienin și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 39.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu