Jocul Ripper – Isabel Allende PDF online. Isabel Allende

Jocul Ripper – Isabel Allende PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Isabel Allende
Categorie: Beletristica / Carti pentru adolescenti, Young Adult
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Jocul Ripper – Isabel Allende iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Jocul Ripper – Isabel Allende PDF 📁

Dacă vrei cartea Jocul Ripper – Isabel Allende în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Jocul Ripper – Isabel Allende:

Amanda Martin e o adolescenta precoce, obsedata de Ripper , un joc pe Internet care presupune dezlegarea unor crime si mistere. Face parte dintr-un grup de jucatori in care ceilalti patru participanti sunt, asemenea ei, adolescenti retrasi, cu minti stralucite, din diferite colturi ale lumii. Lor li se alatura bunicul Amandei, de care aceasta se apropiase mai mult dupa divortul parintilor ei.Mama fetei, Indiana, e specialista in aromoterapie si oscileaza intre cele doua relatii pe care le are – cu Alan, descendentul uneia dintre cele mai bogate familii din San Francisco, si cu Ryan, un fost membru al marinei militare. Cand in oras sunt semnalate mai multe crime misterioase, care par sa nu aiba legatura intre ele, Amanda se adanceste in dezlegarea lor, fara sa banuiasca insa vreo clipa ca in scurta vreme chiar mama sa va fi in pericol de moarte. Ea va trebui sa dezlege, alaturi de prieteni si de bunicul sau, un puzzle diabolic, care depaseste granita fictiunii si invadeaza realitatea, rezultat al unei minti feroce si necrutatoare. Jocul Ripper este un amestec straniu: o sarbatoare literara plina de elemente din Agatha Christie, James Patterson si Tom Clancy, o combinatie intre o poveste politista si o saga romantica. – The Guardian Primul thriller al lui Isabel Allende este incantator, mai ales ca propune un personaj-detectiv irezistibil, pe adolescenta Amanda. – New York Times Book Review Jocul Ripper e un excelent roman politist, iar Allende ramane aceeasi remarcabila povestitoare. Proza ei e sclipitoare si plina de gratie, caci autoarea are capacitatea de a scrie deopotriva un roman de actiune, dar si de dragoste. Cartea te subjuga, se joaca cu mintea ta, te amuza. – Minneapolis Star Tribune Isabel Allende: 25 de carti publicate, traduceri in peste 40 de limbi; peste 74 de milioane de exemplare vandute; 15 doctorate on-rifice; peste 60 de premii in peste 15 tari; 3 filme de succes si un serial realizate dupa romanele sale. In 2018 a primit, in cadrul National Book Awards, Medal for Distinguished Contribution to American Letters, fiind prima personalitate scriitoriceasca de limba spaniola careia i se acorda aceasta distinctie.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Jocul Ripper – Isabel Allende pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Jocul Ripper – Isabel Allende in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Isabel Allende și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 32.76 lei din această librărie.

Lasă un comentariu