Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch PDF online. Oana-Diana Mokesch

Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Oana-Diana Mokesch
Categorie: Beletristica / Literatura Romana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch PDF 📁

Dacă vrei cartea Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch:

Privata de afectiunea parintilor si strivita sub vinovatia mortii celei mai bune prietene, Lisa spera la un nou inceput. In schimb, se trezeste victima fenomenului bully, singurul sau confident fiind motanul Zoto, care pare ca intelege prea bine totul pentru a fi un simplu animal. Dante, iubit de toata lumea, lasa impresia vietii perfecte. In realitate, veselia lui ascunde multe lacrimi, caci se vede fara scapare in fata unui destin dramatic, pecetluit de conditia sa supranaturala. Ce rol vor juca unul in viata celuilalt, de salvator sau calau? Odata inflorita iubirea dintre ei, soarta cruda le va surade pentru prima data sau ii va lovi mai naprasnic ca niciodata?

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Iubitul meu, motanul – Oana-Diana Mokesch in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Oana-Diana Mokesch și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 39.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu