Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu PDF online. Irinel Columbeanu

Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Irinel Columbeanu
Categorie: Biografii Memorii Jurnale / Memorii Jurnal
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu PDF 📁

Dacă vrei cartea Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu:

Istoriile unui vehement. Volumul 1: Ipocratia A venit in sfarsit si marea zi de cand cititorii de carte clasica, tiparita, vor putea accesa si materiale multimedia, pe masura ce-o citesc (cu ajutorul unui cod QR inclus in carte). Trilogia Istoriile unui vehement imbraca aspecte ale derularii vietii personajului principal, intre anii 1957 si 2021. Povestirea de fata urmareste traiectoria personajului principal, Ili Colbeanu, de la nastere (Ploiesti, 1957) pana la mutarea acestuia in Bucuresti impreuna cu familia si, in continuare, prin scolile absolvite, trecand in revista diferite intamplari conexe, care mai de care mai interesante. Celelalte personaje cu care se intersecteaza eroul sunt descrise, analizate si cantarite metodic, la rece, unitar si neobosit (copii, adulti, profesori, elevi, studenti, iubite, parinti, meditatori, rude, prieteni, smecheri – o paleta larga), cu un subiectiv ce se vrea totusi cat mai obiectiv pe tot parcursul povestirii (a carei trama este puternic ancorata in desfasurarea autentica a evenimentelor, cu mici exceptii ce tin de discretia, onoarea sau gingasia autorului), ceea ce-I determina pe autor sa-si caracterizeze opera ca fiind una de "autofictiune". I se ofera astfel cititorului posibilitatea unei calatorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversand ultimele doua sisteme economico-sociale pe care le-a cunoscut Romania, cu urcusurile si coborasurile autentic simtite si minutios relatate, comentate si transmise de autor, rezultand de aici posibila reteta a unui bestseller postmodernist.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Istoriile unui vehement. Ipocratia – Irinel Columbeanu in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Irinel Columbeanu și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 34.93 lei din această librărie.

Lasă un comentariu