Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu PDF online. Dan-Silviu Boerescu

Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Dan-Silviu Boerescu
Categorie: Spiritualitate Ezoterism / Istorii Secrete
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu PDF 📁

Dacă vrei cartea Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu:

Oltenia – legendele crancene, de la comertul cu femei al haiducului Andrii Popa la copilaria baiatului lui Andruta Ceausescu din Scornicesti – Boerescu Dan-Silviu Oltenia i-a daruit Romaniei nu doar voievozi faimosi, revolutionari si alti lideri politici insemnati, ci si haiduci controversati – precum Iancu Jianu sau acel Andrii Popa care tranzactiona femei frumoase rapite din haremurile turcesti – si, mai ales, pe ultimul lider comunist al tarii, nascut in curtea liberalului(!) Andruta Ceausescu din satul Scornicesti, judetul Olt. De fapt, au existat in actele primariei doi „Nicolae Ceausescu”, intrucat Mos Andruta, beat turta fiind mai tot timpul, uitase socoteala numerosilor sai copii si i-a declarat pe doi dintre ei cu acelasi prenume! Mai apoi, celalalt Nicolae Ceausescu, a fost cunoscut drept Nicolae Andruta Ceausescu, pentru a se face distinctia de rigoare fata de presedintele Republicii Socialiste Romania. Oltenia ascunde, insa, multe alte povesti fascinante: – „Republica Oltenia” sau „Tara Tiganilor”… si demisia sefului Marelui Stat Major al Armatei Romane – Doua decenii in care Oltenia a fost austriaca! In restul timpului, a mancat praz din Kleine Walachei – Andrii Popa si comertul cu oltencele sclave sexuale in haremurile de peste Dunare. Legenda satului Palilula – Copilaria, adolescenta si tineretea baiatului lui Mos Andruta Ceausescu din Scornicesti – Controversa mortii timpurii a lui Amza Pellea la 52 de ani: a fost „executat” pe baza unui ordin dat de „Leana din capul s(t)atului”? – Zaibarul – mituri despre un „vin negru si gros ca motorina” – „Papusile” de dragavei, carnea la garnita, painea la tast si alte specialitati culinare oltenesti 13 povesti de groaza si de iubire, mistere ale Craiovei si ale altor locuri scaldate de Olt, Jiu si Dunare: O femeie indragostita il scapa de executie pe Iancu Jianu; Cum a eliberat Baba Novac o mireasa furata de turci; Frumoasele ascunse in Pestera Muierilor; Cula de la Maldaresti a lui Ionita Turbatul; Comoara din fantana haiducilor; Tezaurul Bancii Nationale ascuns de frica rusilor in pivnita Manastirii Tismana; Hasdeu si misterele de pe fundul baltii Craiovita; Lazile cu aur si giuvaiericale din Lacul Fara Fund care nu apare pe harta; Crucile stranii de la Copuzu din Padurea Calugareasca; Oborul Jidovilor uriasi din Gorj; Domnul de Roua din Potopinul Dobrosloveniului; Manastirea Dintr-un Lemn de pe Valea Otasaului; Carciuma „La Trenul Pierdut”

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Istorii secrete Vol. 30: Oltenia – legendele crancene – Dan-Silviu Boerescu in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Dan-Silviu Boerescu și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 8.99 lei din această librărie.

Lasă un comentariu