Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo PDF online. Joseph Loscalzo

Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Joseph Loscalzo
Categorie: Medicina Si Farmacie / Medicina
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo PDF 📁

Dacă vrei cartea Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo:

Totul despre pneumologie si terapie intensiva, sub emblema HARRISON „Harrison. Pneumologie si Terapie intensiva” reuneste capitolele despre afectiunile respiratorii si terapia intensiva publicate in editia a XVIII-a a prestigioasei lucrari „Harrison’s Principles of Internal Medicine”. Volumul de fata ofera cele mai recente cunostinte in domeniu, prin rigoarea stiintifica si autoritatea care definesc seria Harrison. Se remarca prin acoperirea completa, actuala, a subiectelor de medicina pulmonara si terapie intensiva si a celor privind abordarea generala a pacientului in stare critica. Lucrarea cuprinde: • 43 de capitole scrise de specialisti in domeniul pneumologiei si al terapiei intensive • O sectiune introductiva importanta, „Diagnosticarea tulburarilor respiratorii“, care ofera o prezentare de ansamblu a sistemelor • Sectiunea „Recapitulare si autoevaluare“ formata din 140 de intrebari de dificultate crescuta si raspunsurile lor, care furnizeaza elemente suplimentare de invatare • O anexa utila cu valorile de laborator cu importanta clinica „Nu exista o sansa sau o obligatie mai mare pentru un om decat aceea de a deveni medic. In ingrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilitati tehnice, pregatire stiintifica si compasiune. Cei care vor adauga intelepciune si curaj la aceste calitati vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie sa ceara mai mult de la viata si nici sa accepte mai putin.” – Tinsley R. Harrison Unic in aceasta lucrare: prezentarea afectiunilor critice comune, a sindroamelor si tulburarilor care complica bolile critice. Public-tinta: lucrarea se adreseaza atat medicilor in formare (studenti si rezidenti), cat si medicilor experimentati din domeniul pneumologiei si terapiei intensive sau de alte specialitati.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Harrison. Pneumologie si terapie intensiva Ed.2 – Joseph Loscalzo in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Joseph Loscalzo și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 226.2 lei din această librărie.

Lasă un comentariu