Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret PDF online. Jeremie Pichon, Benedicte Moret

Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Jeremie Pichon, Benedicte Moret
Categorie: Dezvoltare Personala / Psihologie Practica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret PDF 📁

Dacă vrei cartea Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret:

Sa reduci cantitatea de deseuri pentru planeta, pentru sanatatea ta, pentru buzunarul tau, acum este momentul! Cum sa incepi? Urmand pasii propusi de Jeremie si Benedicte. Aceasta carte reprezinta un bilet de calatorie si un ghid practic care te va ajuta sa-ti atingi obiectivul. Urmandu-l vei fi ferit de multe capcane. Cu umor si autoironie, autorii iti propun un plan de actiune detaliat si un set de 10 provocari pentru a incepe programul. Bazandu-se pe cunostintele lor de ecologie, autorii propun zeci de sfaturi si alternative simple pentru viata de zi cu zi: cumparaturi, bucatarie, curatenie, mobilier, igiena personala, cometice, imbracaminte, gradina, bricolaj, sarbatori… Ce vei castiga: vei reduce amprenta ecologica a familiei tale (un cos de 15 l intr-o luna), vei consuma mai putine substante toxice si vei avea economii in buzunar. Zero Deseuri nu este un mod de viata, este o necesitate, o obligatie. Nu ezitati niciun moment de a-i da sansa sa va imbogateasca viata de zi cu zi, de a da sens trecerii voastre pe Pamant. – Bea Johnson, initiatoarea modului de viata Zero Waste

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Ghidul Familia (aproape) zero deseuri – Jeremie Pichon, Benedicte Moret in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Jeremie Pichon, Benedicte Moret și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 33.54 lei din această librărie.

Lasă un comentariu