Family Likeness – Caitlin Davies PDF online. Caitlin Davies

Family Likeness – Caitlin Davies PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Caitlin Davies
Categorie: Beletristica / Beletristica Limbi Straine
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Family Likeness – Caitlin Davies iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Family Likeness – Caitlin Davies PDF 📁

Dacă vrei cartea Family Likeness – Caitlin Davies în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Family Likeness – Caitlin Davies:

In a small Kent town in the 1950s, a bewildered little girl is growing up. Ostracised because of her colour, she tries her best to fit in, but nobody wants anything to do with her. A nanny climbs the steps of a smart London address. She’s convinced that her connection to the family behind the door is more than professional. And on the walls of an English stately home, amongst the family portraits, hangs an eighteenth-century oil painting of a mysterious black woman in a silk gown. In ways both poignant and unexpected, the three lives are intertwined in a heartbreaking story of prejudice and motherless children, of chances missed, of war time secrets and the search for belonging…

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Family Likeness – Caitlin Davies pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Family Likeness – Caitlin Davies in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Caitlin Davies și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 20.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu