Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman PDF online. John Kounios, Mark Beeman

Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: John Kounios, Mark Beeman
Categorie: Dezvoltare Personala / Psihologie Practica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman PDF 📁

Dacă vrei cartea Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman:

Factorul Evrica. Momentele Aha, insightul creativ si creierul "Aha! Asta era!" spunem de multe ori atunci cand, brusc, realizam ceva si ajungem la o intelegere despre lume, despre noi insine sau despre ceilalti pe care nu o aveam pana in acel moment, care ne aduce multe beneficii – atat o crestere personala, cat si avantaje practice. In cartea de fata doi specialisti in neurostiinte – John Kounios si Mark Beeman – explica, pe baza ultimelor cercetari din stiintele neurocognitive si din psihologie, ce anume este insightul creativ, care este modul de functionare al acestuia in creier si ne arata cum putem folosi aceasta informatie pentru a ne spori creativitatea si capacitatea de rezolvare a problemelor. In carte ii vom intani pe Christopher Columb, pe Elvis Presley, pe regizorul filmelor de animatie Andrew Stanton si pe multi alti oameni creativi in anecdote care ilustreaza modul in care experientele Evrica pot fi un factor-cheie in traseul vietii. Scrisa intr-un limbaj accesibil, Factorul Evrica ne deschide o perspectiva fascinanta asupra creierului uman si a capacitatii sale infinite de a ne surprinde. John Kounios este profesor de psihologie la Universitatea Drexel. A publicat numeroase cercetari despre insight, creativitate, rezolvarea de probleme, memorie si boala Alzheimer realizate din perspectiva neurostiintelor. Mark Beeman este profesor de psihologie la Universitatea Northwestern unde studiaza bazele cerebrale ale cognitiei creative si rezolvarii de probleme, modul in care dispozitia influenteaza atentia si cognitia, diferentele de functionare dintre emisferele cerebrale. John Kounios si Mark Beeman Matematicianul si filosoful Rene Descartes avea obiceiul si luxul de a sta o vreme in pat dupa trezire. Intr-una dintre aceste dimineti si-a ridicat privirea din pat si a observat o musca bazaind. S-a intrebat cum ar putea descrie matematic pozitia mustei in spatiu la un moment dat. Apoi a avut un insight: podeaua si peretii dormitorului sau ar putea fi ganditi ca un sistem tridimensional de axe (X, Y si Z). In orice moment musca avea o distanta specifica fata de podea si fata de cei doi pereti. Astfel a luat nastere sistemul de coordonate al geometriei analitice. – Autorii Cand stai prea aproape de o pictura nu ai perspectiva potrivita pentru a o intelege. Fa cativa pasi in spate si vei dobandi un punct de vedere nou, care iti va permite sa ii observi toate partile si modul in care acestea se potrivesc pentru a forma un intreg semnificativ. Aceasta este "perspectiva de la mare distanta" sau "punctul arhimedic" pentru a intelege intreaga situatie. Pentru a-l atinge este nevoie sa iti extinzi atentia pentru a vedea – si mintea, pentru a concepe – toate piesele interconectate, chiar si pe cele aparent neinsemnate, non-evidente. -Autorii

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Factorul Evrica – John Kounios, Mark Beeman in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului John Kounios, Mark Beeman și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 33.75 lei din această librărie.

Lasă un comentariu