Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare PDF online. Mihail Soare

Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Mihail Soare
Categorie: Beletristica / Literatura Romana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare PDF 📁

Dacă vrei cartea Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare:

O carte solida, o carte despre pierderea si redobandirea idealului, despre sarja cabotinului norocos intr-o societate pulverizata moral, despre viata fericita in ghilimele sau fara ghilimele, despre credinta, suferinta, speranta. Si despre notiunea de maretie urmata de decadere intr-o lume in care poti fi drac sau inger, totul depinde mai ales de cum stii sa te misti in colcaiala sublima de virtuozitati speculative, in cazul celor care sunt posesorii acestor "calitati". – Ionel Bota, revista Arges Mihail Soare scrie o proza in care atentia este distribuita succesiv pe narator, pe poveste, pe facerea ei, pe receptor. Scriitorul are o conceptie proprie despre scriitura si despre actul scrierii. El aduce in spatiul fictiv al scriiturii si povestea si meditatia asupra povestii si a relatiilor pe care le implica. Din aceasta distributie a atentiei narative iese un roman incitant care provoaca permanent cititorul, nelasandu-l niciun moment sa lancezeasca. Romanul poate fi si un manifest impotriva prozei lenese, asa cum, candva, Ion Barbu se declarase impotriva poeziei lenese. – Ana Dobre, revista Antares

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Dragoste, pupeze si colaci – Mihail Soare in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Mihail Soare și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 18.75 lei din această librărie.

Lasă un comentariu