Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea PDF online. Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea

Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea
Categorie: Calatorii Ghiduri Harti / Albume Romania
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea PDF 📁

Dacă vrei cartea Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea:

Dor de Viscri este primul album fotografic despre Viscri, ilustrat prin 86 de imagini si povestit in trei limbi (romana, engleza, germana). Tiparita in Romania, cu drag de tara, Dor de Viscri este o carte realizata la cele mai inalte standarde de calitate, dupa modelul celor mai renumite albume fotografice din lume. Blocul de carte este cusut, coperta este de tip hardcover, caserata, cu inserturi de hartie colorata in masa. Este un album despre simplitate si autenticitate. Despre copilarie si viata traita frumos, despre acceptare si convietuire, despre dor si pasiune. Prezinta viata satului de ieri si de azi, cu traditii neintinate si oameni buni, implicati in comunitate, care sfintesc locul si il fac sa arate mai viu decat acum 200 de ani, la nasterea lui. Te duce in natura, pe ulite, la deal, la vale, printre case si acasa. Cunosti o alta lume, vazuta prin obiectivul a celor doi fotografi indragostiti de Viscri, satul care l-a fermecat chiar si pe printul Charles. Dor de Viscri nu este doar un album fotografic. E o experienta in sine, o calatorie care porneste de la prima atingere a copertei si te poarta lin prin poveste. Este un album care te lasa mai intai sa il citesti ca pe o carte si sa-ti imaginezi pagina cu pagina locul si oamenii. Apoi, in partea a doua, te indeamna sa studiezi atent cele 86 de fotografii si sa le compari cu imaginatia ta. Acum rasfoiesti un album de arta fotografica, unde fiecare imagine a fost atent gandita si nu-ti da voie sa te distraga niciun alt element vizual. Formatul cartii iti permite sa desprinzi fotografiile si sa le inramezi, pentru ca sigur te vei indragosti de un personaj, un peisaj ori un detaliu al zonei. Dor de Viscri este albumul pe care-l poti darui chiar si celor mai pretentiosi colectionari de arta, fiind gandit la cele mai inalte standarde calitative. E genul de lucrare pe care orice iubitor de carte si-o doreste in biblioteca si abia asteapta sa ajunga si in mainile nepotilor, cu speranta ca si ei vor iubi satul romanesc la fel de mult. Daca si tie iti place sa visezi, atunci Dor de Viscri e pentru tine!

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Dor de Viscri – Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Rares Besliu, Adrian Nasturica, Ioana Flangea și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 190.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu