Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac PDF online. Ion Guceac

Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Ion Guceac
Categorie: Drept / Carte Juridica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac PDF 📁

Dacă vrei cartea Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac:

Editie revazuta si atualizata. Dictionarul de fata este unul dintre instrumentele de cunoastere, sustinere si promovare a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, reflectand gandirea politico-juridica de ultima ora intr-o serie de probleme ce vizeaza aceasta sfera. Bucurandu-se astazi de o atentie sporita, aceasta problematica este exprimata adeseori intr-un limbaj evaziv, mai putin accesibil destinatarilor. Asumandu-si sarcina primordiala de a interpreta si a aduce la cunostinta fiecarui individ sensul corect al notiunilor de drept enuntate, autorul s-a straduit sa evite aceasta lacuna. Astfel, lucrarea include o serie dintre cei mai raspanditi termeni din domeniu, oferind paralel explicatia lor; de asemenea, un sir de expresii care influenteaza sau adauga noi dimensiuni definitiilor, contribuind astfel la largirea si diversificarea continuturilor notiunii de drept al omului. La elaborarea dictionarului, autorul a pornit de la premisa ca numai prin respectarea drepturilor fundamentale ale fiecarei persoane se pot realiza pacea si bunastarea globala, rezolvarea marilor probleme ale contemporaneitatii. Dictionarul este destinat publicului larg, elevilor studentilor, profesorilor, tuturor celor interesati de cunoasterea drepturilor omului.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Dictionar. Drepturile omului pe intelesul tuturor – Ion Guceac in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Ion Guceac și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 38.22 lei din această librărie.

Lasă un comentariu