Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson PDF online. Bill Bryson

Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Bill Bryson
Categorie: Carti Pentru Copii / Atlase, enciclopedii copii
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson PDF 📁

Dacă vrei cartea Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson:

Stiai ca: Fiecare atom care te alcatuieste a intrat aproape sigur in compozitia mai multor stele si a facut parte din milioane de organisme inainte de a deveni tu? Daca esti un pusti de inaltime medie, ai destula energie potentiala sa explodezi cu forta mai multor bombe cu hidrogen? Ce s-a intamplat cu dinozaurii? Cat de mare e universul? Cat de greu e Pamantul? De ce sunt oceanele sarate? Oare o sa ne loveasca un meteorit? Cu talentul sau de povestitor, Bill Bryson face distractive si accesibile oricarei varste raspunsurile la tipicele intrebari "Cum?" si "Cine?" din cadrul descoperirilor stiintifice. In aceasta noua si captivanta editie a bestsellerului sau international Despre toate, pe scurt, special adaptata pentru cititorii mai tineri, Bill Bryson exploreaza misterele timpului si ale spatiului si modul in care, cu totul surprinzator, a aparut viata pe minunata planeta care e pentru noi "acasa". In calatoria noastra, dam peste mai multi savanti ciudati, teorii aiuristice care au avut o influenta majora mult prea mult timp si unele descoperiri intamplatoare ce au schimbat felul in care a evoluat stiinta. Cu ilustratii de Daniel Long, Dawn Cooper, Jesus Sotes si Katie Ponder. Traducere din limba engleza de Anamaria Schwab.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Despre toate, chiar ca pe scurt – Bill Bryson in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Bill Bryson și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 46.76 lei din această librărie.

Lasă un comentariu