Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei PDF online. Sfantul Luca al Crimeei

Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Sfantul Luca al Crimeei
Categorie: Religie / Carte Ortodoxa
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei PDF 📁

Dacă vrei cartea Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei:

De fiecare data inainte ca Hristos sa vindece pe cineva, il intreba pe omul respectiv daca crede. Si doar daca acela credea facea minunea Lui. Evanghelia spune ca in locurile Sale natale, la Nazaret, Hristos nu putea face minuni, fiindca locuitorii de acolo Il cunosteau de mic copil si nu credeau in El. Si se mira de necredinta lor (Marcu 6, 6). Vedeti deci ca conditia necesara pentru ca omul sa primeasca harul si sa scape de boala este credinta. De ce? Pentru ca de fiecare data cand se intampla o minune lucreaza Sfantul Duh si pentru ca omul sa primeasca Duhul Sfant e nevoie de inima deschisa, si inima este deschisa de credinta. Dupa cum pentru captarea undelor radio e nevoie neaparat de antena, la fel si pentru primirea harului dumnezeiesc este nevoie de o inima curata si plina de credinta. Domnul nu impune nimanui harul Sau. Domnul cere credinta, nadejde si dragoste, si doar atunci da harul Lui, cand inima omului, prin credinta, se deschide in fata Sa. Acest lucru este mare taina si aceasta taina se petrecea de fiecare data cand Hristos facea minuni. Domnul le spunea ucenicilor Lui: Cel ce va crede si se va boteza se va mantui; iar cel ce nu va crede se va osandi (Marcu 16, 16). Acest lucru este foarte important. Vedeti, doar cel ce crede se va mantui, pe cand cel ce nu crede va fi osandit. Traducere din limba greaca deCristian Spatarelu.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Cuvinte despre credinta si adevar – Sfantul Luca al Crimeei in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Sfantul Luca al Crimeei și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 8.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu