Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian PDF online. Olina Ortiz, Andrei Damian

Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Olina Ortiz, Andrei Damian
Categorie: Carti Pentru Copii / Practic Pentru Copii
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian PDF 📁

Dacă vrei cartea Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian:

Cu ariciul la tuns – Cu activitati pentru parinti si copii de la Oana Moraru Lupul Colt Galben rataceste prin padure, cautand ceva cu care sa-si potoleasca foamea. Cand se intalneste cu ariciul Septilici, ii incolteste in minte un plan prin care ar putea sa-l transforme intr-o prada fara tepi, numai buna de mancat. O poveste plina de umor, jocuri de cuvinte si rime care-i vor insoti pe copii si dupa ce au terminat de citit cartea. Ilustratii de Andrei Damian.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Cu ariciul la tuns – Olina Ortiz, Andrei Damian in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Olina Ortiz, Andrei Damian și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 30.42 lei din această librărie.

Lasă un comentariu