Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan PDF online. Farzaneh Pahlavan

Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Farzaneh Pahlavan
Categorie: Stiinte Umaniste / Psihologie, psihanaliza, logica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan PDF 📁

Dacă vrei cartea Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan:

Din cuprins: – Agresivitatea: un comportament social specific omului? – De ce este omul agresiv? – In ce imprejurari devin indivizii agresivi (cauza situationala)? – Procesele ce influenteaza comportamentul agresiv – Abordarea teoretica a comportamentului agresiv – Metodele folosite in studiul sistematic al comportamentelor agresive – Pot fi evitate comportamentele agresive? Preventie si interventie. Putem usor identifica un comportament agresiv, dar este mult mai greu sa intelegem motivele care l-au generat. Astfel, sarcina specialistilor solicitati sa conceapa metode de prevenire si/sau de interventie care sa permita diminuarea acestui fenomen social este foarte dificila. Complexitatea firii umane – atat pe plan individual, cat si pe plan social – constituie o provocare pentru orice solutie simpla. In aceasta lucrare vom incerca sa definim si sa intelegem acest fenomen in contextul interactiunilor sociale. Farzaneh Phlavan

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Comportamentul Agresiv – Farzaneh Pahlavan in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Farzaneh Pahlavan și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 30.42 lei din această librărie.

Lasă un comentariu