Cele treisprezece motive – Jay Asher PDF online. Jay Asher

Cele treisprezece motive – Jay Asher PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Jay Asher
Categorie: Beletristica / Carti pentru adolescenti, Young Adult
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Cele treisprezece motive – Jay Asher iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Cele treisprezece motive – Jay Asher PDF 📁

Dacă vrei cartea Cele treisprezece motive – Jay Asher în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Cele treisprezece motive – Jay Asher:

Roman tradus in 32 de limbi Bestseller New York Times si Publishers Weekly Distins cu California Book Award Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor Mai Bune Carti pentru Tineri Finalist in competitia Original Voices organizata de Borders Selectat de Barnes & Noble in Top 10 al Celor Mai Bune Carti pentru Tineri Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults’ Choices Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele Mai Bune Carti Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele Mai Bune Carti Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor Mai Bune Carti Recomandat de editorii de la Kirkus Reviews Recomandare Book Sense Pick Prima dragoste a lui Clay Jensen isi inregistreaza ultimele cuvinte… Clay Jensen se intoarce acasa de la scoala si gaseste pe veranda un pachet ciudat, adresat lui. Inauntru descopera mai multe casete inregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era indragostit –, care s-a sinucis cu doua saptamani in urma. Vocea lui Hannah ii dezvaluie ca exista treisprezece motive pentru care a decis sa-si puna capat vietii. Clay este unul dintre ele. Daca va asculta casetele, va afla si de ce. Clay isi petrece noaptea strabatand orasul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei si afla adevarul despre el insusi – un adevar pe care nu si-a dorit niciodata sa il infrunte. „Totul conteaza”, sustine Hannah si explica apoi cum s-a inlantuit totul, cum bulgarele de zapada a devenit din ce in ce mai mare, cum zvonurile impotriva carora n-a reusit sa lupte s-au tot inmultit pana ce a simtit ca nu mai poate face fata. Cele treisprezece motive este, cu siguranta, un roman care te pune pe ganduri si care te va face sa-i privesti cu mai multa atentie pe cei din jur. Vei intelege de ce cuvintele pot sa doara mai mult decat crezi, dar si – alese cu grija – sa aline. Iar, in final, cand vei inchide cartea – pe care o vei uri sau iubi, dar lectura ei nu te va lasa indiferent – si vei trage linie, vei descoperi, paradoxal, o minunata pledoarie pentru viata – treisprezece motive pentru care e frumoasa si merita traita.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Cele treisprezece motive – Jay Asher pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Cele treisprezece motive – Jay Asher in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Jay Asher și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 24.5 lei din această librărie.

Lasă un comentariu