Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu PDF online. Brad Florescu

Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Brad Florescu
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Romana
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu PDF 📁

Dacă vrei cartea Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu:

C e a facut marchizul cand a aflat este o antologie ilustrata de povesti ale lumii, semnata de calatorul-povestitor Brad Florescu. Asemenea celorlalte titluri din colectia Frontiera Clasic, cartea de fata le propune copiilor o selectie inedita de povesti ale lumii, ilustrate si repovestite in cheie moderna. Cele 18 texte care alcatuiesc cartea pot fi considerate povesti pentru copii, fiindca sunt pline de culoare, de umor, de vietuiala si de talc. Dar la fel de bine le putem citi si ca oameni mari, ghicind indaratul culorilor cateva nestemate de intelepciune perena, perfect aplicabile vremurilor noastre. De pilda, povestea care da titlul cartii ne invata cum sa ne raportam la Breaking News, la momentele in care o veste raspandita fulgerator face pe toata lumea sa-si piarda mintile. Din Mortul inchipuit , povestea tragicomica a unui taietor de lemne etiopian, intelegem cat de departe ne poate duce credinta oarba intr-o informatie. Cand a venit Daivau este o poveste despre puterea fricilor noastre imaginare, iar Ziua cand barbatul s-a ingrijit de casa traseaza o frontiera clara intre abordarea feminina si cea masculina a problemelor de zi cu zi. Cei trei fratiori descrie o lume dirijata de incompetenti (va suna familiar?), iar din Maria cea isteata invatam cum poate fi dezamorsat inteligent arbitrariul tiraniei. Ilustratiile de Matei Alexandrescu.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Ce a facut marchizul cand a aflat – Brad Florescu in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Brad Florescu și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 35.1 lei din această librărie.

Lasă un comentariu