Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman PDF online. Philip Pullman

Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Philip Pullman
Categorie: Beletristica / Carti pentru adolescenti, Young Adult
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman PDF 📁

Dacă vrei cartea Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman:

Federatia secreta – Volumul al II-lea din seria Cartea Prafului Tabara adversa are o energie pe care tabara noastra n‑o are. Vine din siguranta ca are dreptate. Daca ai siguranta asta, esti dispus sa faci orice ca sa ajungi la ce ti‑ai propus. E cea mai veche problema omeneasca, Lyra, si anume diferenta dintre bine si rau. Raul se poate manifesta fara scrupule, iar binele nu poate. Ferestrele dintre lumile multiple au fost pecetluite, aventurile memorabile din copilaria Lyrei Silvertongue se afla de mult in urma – cel putin asa ii place sa-si spuna. Are douazeci de ani si e studenta la Colegiul St. Sophia. Tinde uneori sa creada ca totul este doar ceea ce pare si nimic mai mult, dar nu poate nega semnele primite de la o lume nevazuta despre care nici ea, nici Pantalaimon, daimonul ei, nu si-au imaginat ca ar exista: o lume cuprinzand fiinte si fenomene ce alcatuiesc federatia secreta. Lyra ajunge sa puna sub semnul intrebarii pana si evenimentele din trecut atunci cand afla rolul jucat de Malcolm Polstead in salvarea vietii ei. De acum Lyra si Malcolm vor calatori mult dincolo de hotarele Oxfordului, de-a lungul si de-a latul Europei, pana in Levant, cautand un oras bantuit de daimoni si un desert despre care se spune ca ar detine adevarul Prafului. Pericolele pe care le infrunta vor pune la grea incercare tot ce au crezut ca stiu despre lume – si despre ei insisi. Federatia secreta este o revenire maiestuoasa catre o noua etapa din viata Lyrei, cu toata magia, folclorul si fantasticul pe care numai Philip Pullman le poate oferi. – Hypable Povestea lui Pullman ne provoaca in continuare sa gandim. Iar proza lui este, ca de fiecare data, convingatoare. – The Times Din seria Cartea Prafului fac parte volumele: • Volumul 1: La belle sauvage • Volumul 2: Federatia secreta

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Cartea prafului Vol.2: Federatia secreta – Philip Pullman in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Philip Pullman și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 33.33 lei din această librărie.

Lasă un comentariu